Contributie

De contributie van HSV Vislust Monnickendam

Tijdens de jaarvergadering is er besloten om het lidmaatschap voor 2024 niet te verhogen om in lijn te houden met de afdracht naar de federatie. De kosten voor een nieuw lidmaatschap komen dan op € 37,- (inclusief € 5,- inschrijfgeld, bij blijvend lid van onze vereniging € 32,-)

Lid worden van HSV Vislust Monnickendam

Als je lid wilt worden van HSV Vislust Monnickendam kan dat door de penningmeester een mail te sturen. Hij zal verdere uitleg geven om lid te worden.

Wanneer je hier een vergunning koopt wordt je automatisch lid van de vereniging. Houdt er dus rekening mee wanneer je dit niet wil, dit op tijd moet doorgeven aan de penningmeester (voor 1 oktober).

Zelf je gegevens wijzigen? Dat kan via https://www.mijnsportvisserij.nl

De contributie voor 2023 bedraagt voor:

 
1. Leden, zonder abonnement op het Visblad € 32,00
2. Leden, met abonnement op het Visblad € 37,00
3. Jeugdleden (8 t/m 13 jaar) zonder het Visblad € 15,50
4. Jeugdleden met abonnement op het Visblad € 21,50
5. Federatieve dubbelleden zonder het Visblad € 12,50
6. Federatieve dubbelleden met het Visblad € 17,50

Automatische incasso

Er kan ook gebruik gemaakt worden van automatische incasso. Het formulier kan gedownload worden via de volgende link: Automatische incasso formulier
Het ingevulde formulier kan per post/mail naar de Penningmeester of Secretaris gestuurd worden.

Abonnement “Het Visblad”

Wanneer je het “Het Visblad” wilt ontvangen dien je dit optijd aan te geven. Voor 15 december van het nieuwe jaar dien je € 5.00 over te maken tegelijk met je lidmaatschap. Dit in verband met het optijd doorgeven richting Sportvisserij Nederland over het aantal abonnementen.

Als u om wat voor reden dan ook besluit het lidmaatschap van onze vereniging te willen beëindigen, laat dat dan alstublieft aan de penningmeester weten. Daarmee bespaart u ons kosten en extra werk.

Lijst van viswateren

De lijst van viswateren wordt niet meer in een papieren vorm verstrekt. De lijst van viswateren kan gedownload worden op je telefoon of de app gebruiken. Zie hiervoor: http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/lijsten-van-wateren/

Indien er toch een papieren vorm nodig is kan deze tegen een betaling van € 5.00 gekocht worden via: http://www.sportvisserijnederland.nl/webwinkel/boeken-en-gidsen/gezamenlijke-lijst-van-nederlandse-viswateren-2016-2018_117.html

Op verzoek kan er ook een opgehaald worden in ons Clubgebouw als we aanwezig zijn voor wedstrijden of vliegbinden.