Jubileum activiteit 75 jarige bestaan

Aan de leden van onze vereniging,

Vanwege het feit dat onze vereniging dit jaar 75 jaar bestaat, is tijdens de laatste jaarvergadering besloten dat wij een vismiddag in de vijvers van Toms Creek in Lelystad gaan organiseren. Hieraan kunnen maximaal 45 leden van onze vereniging deelnemen, en geldt de regel vol is vol.

Inmiddels zijn de vijvers en het vervoer met een bus geregeld. Voor de leden die interesse hebben om mee te gaan laat ik het volgende weten.

De dag waarop we gaan vissen is zaterdag 29 augustus a.s. Bij Toms Creek hebben wij 3 vijvers gereserveerd van 13.00 uur tot 17.00 uur. Daarna is er een barbecue geregeld.

We vertrekken met een bus om 11.15 uur vanaf het parkeerterrein bij de Grote Kerk in Monnickendam. Ik verwacht dan om 12.15 uur bij Toms Creek te zijn. Let op !!!! Mondkapjes zijn in de bus verplicht.

Voor het vissen is er de keuze uit 2 visvijvers waarin op steur, meerval etc. gevist kan worden en 1 vijver voor de vliegvisserij/forellenvisserij.
Iedere deelnemer krijgt een aantal consumptiebonnen uitgereikt zodat deze zelf kan bepalen wanneer en wat hij/zij wil drinken. De vereniging neemt de kosten voor de vijvers, de bus, de barbecue en de consumptiebonnen voor haar rekening.

Na de barbecue, zo rond 19.30 uur zijn we weer terug in Monnickendam.

Wil u mee? dan kunt u zich aanmelden bij:

Martin Visser, Vesting 9 Monnickendam. Telefoon 0299-655198
Gaat u met eigen vervoer naar de locatie geef dat dan door.
Wellicht ten overvloede 45 leden is het maximum, dus wie het eerst komt, het eerst maalt